SV Wodanseck

Miljoenen mensen beleven elk weekend zowel actief als passief plezier aan voetbal. Iedereen is welkom en hoe meer mensen meedoen, hoe meer verschillen we meteen kunnen overbruggen. Want voetbal is van en voor iedereen. Ook bij Wodanseck is er voor iedereen die wil voetballen een plekje in de kleedkamer, met een eigen haakje aan de muur.

Wodanseck is een clubje voor recreatievoetballers die helemaal niets hebben met het professionalisme in het amateurvoetbal. Voetbal moet vooral leuk blijven. En dat is het. Laten we het vooral leuk houden wordt breed uitgedragen en is overal zichtbaar. Wodanseck is dan ook meer dan een voetbalvereniging, voetballende familiemannen en levensgenieters zijn het! Zo draagt het eerste elftal het logo op het shirt van een spareribs en hamburger restaurant.  Hoewel de meeste oudvoetballers al lang gestopt zijn, is hun ooit bij de club begonnen vriendschap nog steeds aanwezig. 

Thuiswedstrijden van Wodanseck worden dan ook gebruikt om elkaar te zien, de kantine dient daarbij als stamkroeg.

Wodanseck een vriendenclub of clubliefde?

Wodanseck is een  amateurvoetbalclub uit Wolfheze in Gelderland, opgericht in 1972. Ze spelen met twee elftallen in de KNVB competitie waarvan het eerste speelt in de vierde klasse zaterdag en het tweede elftal speelt in de 45+. De komende maanden zal alles en iedereen die Wodanseck een warm hart toedraagt ingezet worden om volgend seizoen met voldoende spelers echt een nieuwe frisse start te maken. Ook in ons dorp is clubliefde een achterhaald woord, in het dorp blijven ze de clubkleuren eeuwig trouw.  Oh zeker: Wolfheze heeft wel eens een speler van buitenaf binnen de lijnen, geven ze toe. ”Maar dan heeft die voetballer verkering met een meisje uit het dorp.” 

Voetbalcomplex De Duitsekamp

Voetballen kan niet zonder spelers en accommodatie. Los van het feit dat het essentieel is om te beschikken over onze velden, kleedruimten en het clubgebouw draagt het voetbalcomplex De DuitseKamp ook bij aan de uitstraling van onze club en de sfeer op en rond de velden. Het is het hart van de vereniging. De DuitseKamp is alleen geen vanzelfsprekendheid, bezuinigingen, complexe wet- en regelgeving, duurzaamheid en wensen van de leden maken dat het inrichten van een toekomstgerichte accommodatie van onze club een uitdaging is. Met als uitgangspunt dat iedere euro omgedraaid moet worden.

 

 

Wodanseck

Crisishulp

De spelersgroep van Wodanseck heeft ‘crisishulp’ geboden aan mensen en organisaties die door de maatregelen rond het virus in de problemen zijn gekomen.

Wodan Cycling

Degenen die interesse hebben om WCT-lid te worden kunnen uiteraard een trainingsrit meerijden om de sfeer te proeven. Zie onder: Wodan Cycling Team!

Voetbal in ons dorp kan alleen bestaan door vrijwilligers die week in week uit helpen, de scheidsrechters, de lijnrechters, de trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport. Het voortbestaan van onze vereniging valt of staat bij de inzet van deze vrijwilligers. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Neem bijvoorbeeld de bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Ook zij vervullen iedere dag weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het voetbal in Wolfheze.

Dankzij de sponsorbijdragen, waarvoor dank, heeft Wodanseck nu de beschikking over een mobiel beregeningsapparaat en tijdens warmte kan er dagelijks bewaterd worden. Mocht iemand tijdens warme dagen een keer mee kunnen helpen met bewateren, je bent van harte welkom!

Het veldonderhoud wordt helaas voor dit jaar niet meer uitgevoerd door Fletcher hotel De Buunderkamp. In overleg met de gemeente maait de gemeente de velden tot september; overleg vindt nu plaats om dit te verlengen tot begin november. Van Barenbrug ontvingen wij tegen gereduceerd tarief graszaad en Groenvoorziening G. van Noordenburg heeft het inzaaien en bemesten verzorgd.

Als je interesse hebt om lid te worden kun je je aanmelden op de site van Wodanseck.nl aanmelden daarvoor kan bij Paul Boers zie telefoonnummer op de site van wodanseck.nl WCT. Aangezien er in groepsverband wordt gefietst, en niet iedereen dat gewend is, zijn er een aantal zaken van belang: Indien een rit wordt afgelast zal dit via de whatsapp groep “Wodan Cycling Team” worden gecommuniceerd door de wegkapitein.Voor de trainingsritten is een rooster met daarop vaste dagen en standaard vertrektijden: woensdag om 19.00u en zondagochtend 10.00u. We verzamelen altijd bij de Wodan-kantine. Na een rit kun je je uiteraard douchen en een pilsje pakken!

Reageer

Eén van de mooiste en meest veelzijdige Dorpen van Nederland. Aan de rand van een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden  in West-Europa. De Veluwe.

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden