Campings / Chaletparken

Als je op zoek bent naar een leuke camping, kampeerterrein of camperplaats om te kamperen nabij de Veluwezoom en in de buurt van Wolfheze? Wil je graag uitzien op het bos of zicht hebben op een heidelandschap, kamperen in de buurt van de Veluwezoom of ergens anders tussen het groen of aan het water?

In en nabij Nationaal Park De Veluwezoom vind je de leukste campings om te overnachten of je vakantie te vieren! Eindeloze bossen en paarse heidevelden: de natuur laat je ontspannen! Bezoek charmante dorpen en gezellige steden in de buurt van Wolfheze of ontdek de natuur te voet, per fiets of vanaf het water. Natuurlijk wordt er ook op de campings aan de kleintjes gedacht. Leer over het buitenleven, knuffel met boerderijdieren, ga op avontuur tijdens een spannende speurtocht of bouw samen hutten van takken in het bos. Heb je het liefst grote plaatsen, lekker rustig, schoon en netjes sanitair, voorzien van alle comfort, of het liefst een kleine camping? Bekijk het overzicht van alle campings, kampeerterreinen en camperplaatsen in en nabij Het Nationaal Park De Veluwezoom.

Camping Lindenhof Wolfheze:

Aan de rand van de Veluwezoom net even buiten het dorp Wolfheze ligt de prachtige Camping Lindenhof dit op een steenworp afstand en een centrale ligging t.o.v. de populaire steden zoals  Arnhem, Nijmegen en Utrecht. De Camping heeft 90 ruime plaatsen voor caravans, campers en tenten. Sinds 2016 beschikt de camping ook over stacaravans voor de verhuur. De camping grenst aan gebied van Natuurmonumenten, waarmee een goede samenwerking bestaat. Vanaf de camping kunt u direct het bos in. Het terrein heeft verder een open karakter, met landbouw en heide eromheen. 

Camping de Boersberg

Camping de Boersberg in Doorwerth is het gehele jaar door geopend.

Oosterbeeks Rijnoever

Een oase in het natuurgebied van de uiterwaarden van Oosterbeek.

Camping Wansborn

Ons 3,5 ha. grote terrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Wolfheze/Arnhem.

Aan Veluwe Oosterbeek

Aan de rand van kunstenaarsdorp Oosterbeek, direct aan bos en heide.

Camping Quadenoord

Natuurcamping! Hier is het goed vertoeven om terug naar de natuur te gaan.

Mini Camping Kooningsveld

Kooningsveld is geschikt voor kampeerders, caravan- en camperbezitters.

Het buitenleven heeft zoveel te bieden!

Wat denk je van de geur van vers gemaaid gras, uren luisteren naar de stilte en genieten van een prachtige sterrenhemel? Geniet van een ontbijtje met producten uit het winkeltje, of haal verse broodjes in het stationswinkeltje. Wandel door de uitgestrekte natuurgebieden of ga samen met de kinderen op ontdekkingstocht naar een boerderij of campingboerderij en zoek je plekje, wandel of fiets door de rondom Wolfheze liggende natuurparken. Voeg daar de persoonlijke aandacht en gastvrijheid van onze gastheren en -vrouwen aan toe en je vakantie in het is compleet. 

groene_wissel_wolfheze-25

Wandelen

Wolfheze is een wandelparadijs met zijn kronkelende sprengen, landgoederen en boerderijen en stokoude bomen.

Omgeving

Fietsen

Van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als in Wolfheze.

Fietsen of wandelen vanuit de campings in de omgeving van de Veluwezoom in en nabij Wolfheze betekent na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristieke houtwal. Van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier. Voor fietsers is er in de regio aansluiting op het internationale netwerk van fietsknooppunten en voor wandelaars is er een knooppuntennetwerk. Dankzij de overzichtelijke bebording is het heel eenvoudig een eigen route samen te stellen, waarbij de afstand zelf te bepalen is.

In de omgeving zijn een aantal karakteristieke plaatsjes te vinden, zoals Hoenderloo, Otterlo, Nieuw Reemst en Oud Reemst , Mossel, Loenen, Eerbeek, Laag Soeren en Giesbeek ( ± 25 km). De mooie stranden bij Giesbeek en Lathum zijn zeer geschikt om te zwemmen, zonnen, spelen of om te gaan varen en te surfen.

Aan de zuid- westzijde van het strand ligt Grand Café Rutgers. Uiteraard zijn er toiletten (ook voor minder validen) en kiosken.

Reageer

Eén van de mooiste en meest veelzijdige Dorpen van Nederland. Aan de rand van een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden  in West-Europa. De Veluwe.

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden