Beauty en Meer

Om als een Beauty rond te lopen in Wolfheze hebben wij al wat informatie verzameld. De schoonheidsspecialiste om de hoek, een uitgebreide Thaise massage salon, een pedicure een manicure of de kapper. Behandelingen met huidverzorging en de gezichtsbehandeling zijn zeer uitgebreid, enkele met massages en op delen specifiek. U bepaalt welke salon u voor welke behandeling wenst! 

Een schoonheidsspecialist dat kan een zelfstandig ondernemer zonder personeel of met personeel. De meeste schoonheidsspecialistes werken aan huis.[1] Ofwel in een kamer ingericht als praktijk ofwel in een omgebouwd deel van het woonhuis of garage. Bij grotere bedrijven, salons of wellnesspraktijken heeft men meerdere specialisten. Vaak heeft men professionele apparatuur in huis om diverse behandelingen zoals massages te kunnen uitvoeren die passen bij het beoogde resultaat en de behandeling kunnen versterken. Buiten de complete gezichtsbehandeling wordt vaak een extra behandeling aan de schoonheidsspecialiste gevraagd. Het ontharen van benen met bijvoorbeeld harsen van bovenlip en/of wenkbrauwen, epileren, peelen, manicure en nagelstyling.

Schoonheidsspecialist of huidspecialist

In Wolfheze is er een schoonheidsalon en een Thaise massagesalon, verder zijn er 4 pedicure- manicuresalons ze voeren verzorgende, ontspannende ofwel huidverbeterende en cosmetische handeling uit op het gezicht, lichaam, handen en voeten. Er wordt vaak gesproken over een huidspecialist in plaats van een schoonheidsspecialist. Een huid-/schoonheidsspecialist verzorgt de huid, behandelt huidproblemen, geeft advies voor de behandeling van huidproblemen, verkoopt (cosmetische) producten ter bescherming en/of verbetering van de huid. De huid-/schoonheidsspecialist geeft de klanten een op de persoon afgestemde, deskundige behandeling.  Ook een speciale make-up of visagie voor bijvoorbeeld een bruiloft is een veel gezochte behandeling onder schoonheidsspecialisten.

Thai Lanna
Massage

Waan u zelf in Thailand en kom genieten van een heerlijke massage bij Thai Lanna.

You!
Skin & Beauty

Klik hier voor het maken van een afspraak of voor meer informatie,

Tjitske
Pedicurepraktijk

Ook uw voeten en juist jonge voeten hebben de juiste verzorging nodig.

Pedicures in
en om Wolfheze

Het overzicht van alle pedicurepraktijken in Wolfheze. Er zijn 4 pedicures in Wolfheze.

Nagelstudio's
in en om Wolfheze

Kies een gewenste nagelstylist of manicure waar u terecht kunt voor handverzorging,

Kappers
en om Wolfheze

Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties.

Ontspanning en huidverbetering

Veel schoonheidssalons hebben een eigen specialisme. Veel specialisten kiezen tussen ontspanning en huidverbetering, doch kunnen ook beide aanbieden, zelfs in combinatie. Zo kan men bij de ene schoonheidssalon terecht voor peelings en ontharing en/of kunstnagels, en bij de andere weer voor wimperverlenging of permanente make-upEr zijn zeer veel schoonheidspecialistes die ook uw manicure kunnen verzorgen en/of gecertificeerd nagelstyliste zijn. Heeft u in uw woonplaats geen nagelstudiogevonden, kijk dan eens bij de schoonheidsspecialisten.

14_opleiding-nagelstyling

Manicure

Heerlijk uzelf laten verwennen door een nagelstyliste met een manicure of naar de nagelstyliste voor kunstnagels en nailart. 

Pedicure

Uw voeten in onze handen! Mensen willen er graag goed verzorgd uitzien ook voeten en daar wil een pedicure u graag ‘een handje’ bij helpen.

De meesten schoonheidsspecialisten hebben een erkend diploma behaald bij diverse scholen in het hele land die hiervoor erkenning hebben. De particuliere scholen zijn rond het jaar 1970 begonnen met het aanbieden van de opleidingen en hebben ervoor gezorgd dat deze erkend werden door de overheid. Sinds circa het jaar 2000 is de opleiding schoonheidsspecialist voor jongeren ook te volgen bij de regionale opleidingencentra, die in meerdere jaren grote groepen jonge meisjes hiervoor opleiden. Daarnaast wordt het beroep ook vaak geleerd via een praktijkopleiding.

Pedicure is in Nederland een vrij beroep, wat wil zeggen dat iedereen het ook zonder diploma mag uitoefenen. Voor 1996 waren er diverse diploma’s voetverzorging, zoals van de SEPVO en de EPP. Er zijn diverse examinerende bureaus in Nederland erkend door zowel de overheid als de branche organisatie Provoet (mbo- en branchediploma) ter bevordering van de kwaliteit van de examens.

De opleiding tot medisch pedicure biedt de kennis die nodig is voor het verlenen van voetzorg aan mensen met aandoeningen die complicaties aan de voeten geven. De scholing kent de volgende onderdelen; diabetes en voetverzorging, dementie en voetverzorging, reuma en voetverzorging, oncologie en voetverzorging, spasticiteit en voetverzorging, nagelreparatie en nagelprothese, nagelbeugeltechniek, drukvrijtechnieken en schimmeldiagnostiek.

Een manicure is een behandeling van de handen en vaak vooral van de nagels. Ook degene die deze handeling beroepsmatig uitvoert, wordt een manicure genoemd. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen er kunstnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden. Dit kan met zoveel aandacht en originaliteit gebeuren dat het uitgroeit tot een kunstvorm.

Reageer

Eén van de mooiste en meest veelzijdige Dorpen van Nederland. Aan de rand van een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden  in West-Europa. De Veluwe.

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden