Openluchttheater de Klaproos 30 juni

Datum
30 juni 2024
Tijd
14:30 - 16:15
Locatie
Wolfheze Openluchttheater de Klaproos
In Vermaak

Ook deze zomer worden vanuit afdeling Recreatie van Pro Persona voorstellingen georganiseerd in het Openluchttheater de Klaproos. Iedereen is welkom: alle cliënten en familie, medewerkers én mensen van buitenaf. En….. deze voorstellingen zijn gratis! De voorstellingen duren anderhalf uur en in de pauze is er gelegenheid om wat te eten en te drinken; dit wordt verzorgd door personeel en cliënten van Neder Veluwe. Als het slecht weer is vindt de voorstelling plaats in zaal De Brug, ook op het terrein.

Alle voorstellingen beginnen om 14.30 uur in het open- luchttheater De Klaproos op het Pro Persona park in Wolfheze. De entree is gratis. Het programma is nog onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. 

 

Zondag 30 juni - Desray Manders, Lodewijk van Gorp en de Roger Hapelband

Desray Manders kreeg dankzij haar optreden bij de Soundmixshow van Henny Huisman landelijke bekendheid. Daarna vormde ze samen met rapper D-Rock de dancegroep 2 Brothers on the 4th Floor. De Roger Happel band bestaat uit vier ervaren muzikanten die onder andere hebben gespeeld met Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Frank Boeijen en Sister Sledge. Lo van Gorp is al 20 jaar muzikant en heeft samen gewerkt met o.a. Alain Clark, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. Momenteel werkt hij aan een solo album.

Labels: Aankondiging
Vorige Bevrijdingsdag

Reageer

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden