Openluchttheater de Klaproos 14 juli

Datum
14 juli 2024
Tijd
14:30 - 16:15
Locatie
Wolfheze Openluchttheater de Klaproos
In Vermaak

Ook deze zomer worden vanuit afdeling Recreatie van Pro Persona voorstellingen georganiseerd in het Openluchttheater de Klaproos. Iedereen is welkom: alle cliënten en familie, medewerkers én mensen van buitenaf. En….. deze voorstellingen zijn gratis! De voorstellingen duren anderhalf uur en in de pauze is er gelegenheid om wat te eten en te drinken; dit wordt verzorgd door personeel en cliënten van Neder Veluwe. Als het slecht weer is vindt de voorstelling plaats in zaal De Brug, ook op het terrein.

Alle voorstellingen beginnen om 14.30 uur in het open- luchttheater De Klaproos op het Pro Persona park in Wolfheze. De entree is gratis. Het programma is nog onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. 

 

Zondag 14 juli - Settels Roofvogelshow

Maak de rustige en behoedzame vlucht van een buizerd mee of de gecontroleerde felle vlucht van een havik. Kijk naar de grappige vlucht van een gier, afgewisseld met de ongelofelijke snelle stootduik van een valk en de geruisloze vlucht van een uil.Valkerijbedrijf Settels Roofvogels geeft een roofvogeldemonstratie met diverse roofvogels.

Labels: Aankondiging
Vorige Openluchttheater de Klaproos – 7 juli

Reageer

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden