Openluchttheater de Klaproos 21 juli

Datum
21 juli 2024
Tijd
14:30 - 16:15
Locatie
Wolfheze Openluchttheater de Klaproos
In Vermaak

Ook deze zomer worden vanuit afdeling Recreatie van Pro Persona voorstellingen georganiseerd in het Openluchttheater de Klaproos. Iedereen is welkom: alle cliënten en familie, medewerkers én mensen van buitenaf. En….. deze voorstellingen zijn gratis! De voorstellingen duren anderhalf uur en in de pauze is er gelegenheid om wat te eten en te drinken; dit wordt verzorgd door personeel en cliënten van Neder Veluwe. Als het slecht weer is vindt de voorstelling plaats in zaal De Brug, ook op het terrein.

Alle voorstellingen beginnen om 14.30 uur in het open- luchttheater De Klaproos op het Pro Persona park in Wolfheze. De entree is gratis. Het programma is nog onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. 

 

Zondag 21 juli - Popkoor Splendid

Splendid is een enthousiast popkoor uit Overasselt. Het popkoor is op 1 januari 2006 opgericht en telt op het moment ongeveer 35 leden. Een gemotiveerde club mensen uit de hele regio.Met een vlot en gevarieerd repertoire van eigentijdse popmuziek zet Splendid zich neer als een dynamisch koor. Doelstelling is het geven van diverse spetterende optredens. Splendid onderscheidt zich door creativiteit en originaliteit.

 

Labels: Aankondiging
Vorige Openluchttheater de Klaproos 14 juli

Reageer

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden