Openluchttheater de Klaproos 28 juli

Datum
28 juli 2024
Tijd
14:30 - 16:15
Locatie
Wolfheze Openluchttheater de Klaproos
In Vermaak

Ook deze zomer worden vanuit afdeling Recreatie van Pro Persona voorstellingen georganiseerd in het Openluchttheater de Klaproos. Iedereen is welkom: alle cliënten en familie, medewerkers én mensen van buitenaf. En….. deze voorstellingen zijn gratis! De voorstellingen duren anderhalf uur en in de pauze is er gelegenheid om wat te eten en te drinken; dit wordt verzorgd door personeel en cliënten van Neder Veluwe. Als het slecht weer is vindt de voorstelling plaats in zaal De Brug, ook op het terrein.

Alle voorstellingen beginnen om 14.30 uur in het open- luchttheater De Klaproos op het Pro Persona park in Wolfheze. De entree is gratis. Het programma is nog onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. 

 

Zondag 28 juli - Hildegard Mandos sings James Taylor

Hildegard Mandos is zangeres, bassiste en componiste. Met haar kleurrijke stem, die zowel krachtig als zacht kan zijn, en haar levendige spel, zingt zij prachtige liedjes waarbij geen ziel onberoerd blijft.  Hildegard Mandos zingt James Taylor. Een Amerikaanse singer/songwriter die in zijn thuisland meerdere hits scoorde, waaronder de nummer 1-hit “You’ve Got A Friend”(1971), “Fire and Rain” en “Sweet Baby James”, en nog heel veel meer

Labels: Aankondiging
Vorige Openluchttheater de Klaproos 21 juli

Reageer

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden