Openluchttheater de Klaproos

Datum
2 juli 2023 - 23 juli 2023
Tijd
14:30 - 16:15
Locatie
Wolfheze Openluchttheater de Klaproos
In Vermaak

Het is dus alweer zover: het nieuwe Klaproos-seizoen gaat bijna van start! Ook deze zomer worden vanuit afdeling Recreatie van Pro Persona voorstellingen georganiseerd in het Openluchttheater de Klaproos. Iedereen is welkom: alle cliënten en familie, medewerkers én mensen van buitenaf. En….. deze voorstellingen zijn gratis! De voorstellingen duren anderhalf uur en in de pauze is er gelegenheid om wat te eten en te drinken; dit wordt verzorgd door personeel en cliënten van Neder Veluwe. Als het slecht weer is vindt de voorstelling plaats in zaal De Brug, ook op het terrein.

Met trots willen wij het programma voor 2023 aan jullie presenteren.

  • –  We starten zondag 2 juli met de New Diamonds, Roger Happel band en Lucette Snellenburg. Zij brengen een prachtige ode aan the Blue Diamonds en andere bekende popsongs.

  • –  Zondag 9 juli volgt de knallende coverband Catch.

  • –  Tijdens de derde voorstelling, op zondag 16 juli, kun je uit je dak bij ‘Lokaal MenTaal’ van Het Park Vertelt uit Oosterbeek. Een middag vol spoken word poëzie en muziek.

  • –  Zondag 23 juli sluiten we af met een echte knaller, namelijk met een voorstelling van goochelaar Steven Kazan en zijn vrouw Jamie.

    Al met al een afwisselend en gezellig programma. Alle voorstellingen beginnen om 14.30 uur in het open- luchttheater De Klaproos op het Pro Persona park in Wolfheze. De entree is gratis.

Het programma is nog onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. 

Officiële communicatie volgt nog huis aan huis.

Labels: Dorp
Vorige 4 mei herdenking

Reageer

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden