Verblijven in Wolfheze

Een complete vakantie of er lekker tussenuit voor een weekendje? In Wolfheze ontbreekt het je aan niets, vanaf het eerste moment zal je je thuisvoelen op deze voortreffelijke locaties! Liever in een stacaravan, caravan, camper of  tent? Camping Lindenhof heeft 90 ruime plaatsen voor caravans, campers en tenten!

Wolfheze dankt haar populariteit ook aan de gunstige ligging, je wandelt zo vanuit de accomodaties het bos in! De locaties zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Je vindt de accomodaties al op nog geen twee minuten lopen vanaf Station Wolfheze. De trein stopt er ieder half uur. De accomodaties zijn het gehele jaar geopend.

Overnachten in Wolfheze via auto of motor A50/A12

Met de auto of motor kom je vanuit alle richtingen zeer snel vanaf de snelweg in Wolfheze. Vanaf de A12 afslag Arnhem-Noord, Oosterbeek Wolfheze, gelijk na de afslag de route naar Wolfheze volgen. Vanaf de A 50 afslag Renkum Oosterbeek. De route Oosterbeek volgen en voorbij Doorwerth op de Utrechtseweg de eerste afslag naar Wolfheze aanhouden.

59524ce6baaf08477851058

Ben je op zoek naar een sfeervolle, betaalbare en inspirerende locatie, midden in de natuur met volop rust en ruimte? 

  • Camping & Chaletpark Lindenhof
  • B&B Heerlijkheid Wolfheze
  • Vakantiewoning Thuisweze
  • Fletcher Hotel Wolfheze
  • Fletcher Hotel De Buunderkamp
  • Werk- en ontmoetingsruimte Domus Locus
  • Hotel Arnhem
  • Hotel Papendal

Rustgevend overnachten en dan naar het museum!

De rustgevende ambiance de comfortabele hotelkamers,  de werk- en ontmoetingsruimte van Domus Locus, als je op zoek bent naar een sfeervolle, betaalbare en inspirerende locatie, midden in de natuur met volop rust en ruimte? Gratis parkeerplaatsen en maar 1 minuut lopen van station Wolfheze? Een gezellige multifunctionele locatie voor jou en jouw gezelschap met volledige arrangementen, zoals high thea, lunch & maaltijden? Dan heten we je van harte welkom bij Domus Locus! De B&B de Heerlijkheid Wolfheze met zijn goede reputatie en intieme huiselijke sfeer, zorgen ervoor dat je de volgende dag uitgerust op pad kunt gaan voor een wandel- fietstocht of een bezoek aan een museum en de vele historische weetjes die Wolfheze en omgeving rijk is.

Campings rondom Wolfheze

De dichtsbijzijnde campings rondom Wolfheze!

B&B's rondom Wolfheze

Zoek en vind je kamer of huis eenvoudig!

Accomodaties rondom Wolfheze

Zoek en vind je accomodaties eenvoudig!

Rechtstreeks boeken

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen/acties? Kijk dan in onderstaande opsomming en boek rechtstreeks. 100% Rust & Ruimte gegarandeerd in het bosrijke Wolfheze, hotels, B&B en de camping.

Reageer

Eén van de mooiste en meest veelzijdige Dorpen van Nederland. Aan de rand van een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden  in West-Europa. De Veluwe.

Wolfheze - Mad UX © 2022. Alle rechten voorbehouden